Expansion
Expansion
Expansion

Xtendis heeft een modulaire opbouw

Eenvoud en gemak voor de eindgebruiker is wat een DMS succesvol maakt. Door de modulaire opbouw van Xtendis, ziet de gebruiker alleen wat hij nodig heeft.

Het DMS Xtendis is een gestandaardiseerd platform dat je met modules functioneel kunt uitbreiden. De basis van Xtendis wordt gevormd door een aantal krachtige serverprocessen voor het digitaal vastleggen en snel terugzoeken van grote aantallen digitale documenten en dossiers.

De modulaire opbouw van Xtendis zorgt ervoor dat het systeem stapsgewijs uitgebreid kan worden met meer functionaliteit en toepassingen. Bovendien investeer je alleen in die functionaliteit die je ook echt gebruikt. Hieronder staan de meest gebruikte modules vermeld. 

Importmogelijkheden

Alle documenten kunnen in het digitaal archiefsysteem Xtendis worden geïmporteerd. Het importeren gebeurt met zogenaamde brondrivers. Lees meer over importmogelijkheden.

E-mailarchivering

DMS Xtendis biedt diverse mogelijkheden voor het archiveren van e-mailberichten waaronder een integratie in MS Outlook. Lees meer over e-mailarchivering.

Herkenning en classificatie

Automatiseer de invoer en verwerking van gegevens en bespaar tijd en geld bij het digitaal vastleggen van documenten Lees meer over herkenning en classificatie.

Identity Management

Kies voor een optimale combinatie tussen veiligheid en gebruiksgemak. Integreer met identity management systeem, zoals Active Directory, Google en iWelcome. Lees meer over Identity Management.

Documenten digitaal ondertekenen

Met Xtendis onderteken je gemakkelijk en veilig alle digitale documenten. Lees meer over documenten digitaal ondertekenen.

Data lookup

Verrijk de documenten in Xtendis automatisch met gegevens uit jouw eigen systemen. Mutaties en aanwas worden automatisch door het DMS Xtendis verwerkt.

Webservices & integraties

In onze visie is de toegevoegde waarde van een Document Management Systeem vele malen groter wanneer het geïntegreerd is in de totale informatievoorziening.

Mobile & responsive

Via een tablet, mobiele telefoon of willekeurig ander apparaat heb je de beschikking over alle functionaliteiten die je hebt ingericht. Lees meer over mobile & responsive.

Document creatie

Borg jouw document-templates door ze in het DMS te beheren en laat Xtendis nieuwe documenten automatisch voorzien van relevante kenmerken zoals referentienummers. 

Dossier creatie

Presenteer documenten overzichtelijk bij elkaar en voorkom versnippering van informatie. Ook als ze afkomstig zijn uit meerdere bronnen. Lees meer over dossier creatie.

Audit trail

Audit Trail

Alle belangrijke handelingen worden vastgelegd in een audit trail. Alle document gerelateerde registraties kunnen daarnaast direct vanuit het document opgevraagd worden. Lees meer over Audit Trail.

Office integratie

Verlaag de archiefdrempel en integreer het DMS in Microsoft Office voor het eenvoudig vastleggen van alle office-bestanden. Lees meer over office integratie.

Versiebeheer

Versiebeheer maakt een einde aan de wildgroei van documentversies en zorgt voor een optimale beschikbaarheid van ieder gewenste versie van een document. Lees meer over versiebeheer.

Beveiliging

Uiteraard is veiligheid meer dan een belangrijke randvoorwaarde. Het DMS Xtendis biedt uiteenlopende functies voor het inregelen van de beveiliging van de documenten. Lees meer over informatiebeveiliging.

Workflow

Automatiseer complete processen met de geavanceerde workflow-functionaliteit, creëer overzicht en verkort doorlooptijden. Lees meer over Workflow.

Notificeren

Laat het DMS voor je werken. Ontvang automatisch een bericht wanneer een document binnenkomt of – aan de hand van een vervaldata – verwijderd moet worden.

Optimaal beheer

Een groot aantal beheerfunctionaliteiten worden binnen het DMS Xtendis toegepast om de functie van het platform te versterken.  Lees meer over beheerfuncties.

Tarieven Xtendis Online

Bekijk onze tarieven voor Xtendis Online en ontdek welke editie het beste bij jouw organisatie past. Bekijk onze tarieven.

Vraag meer informatie of een vrijblijvende afspraak aan via onderstaand formulier:


    Aan de slag

    Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?