Expansion
Expansion
Expansion

Wat als alle bedrijfskritische informatie in één systeem zou zitten?

Met één zoekopdracht vind je alle informatie die betrekking heeft op een relatie, order, zaak, project, medewerker of welk onderwerp dan ook in een overzicht. Niet langer zoeken in verschillende systemen, Outlook- en netwerkfolders, maar alles bij elkaar, ongeacht het volume. Dát is Enterprise Information Management (EIM) van Xtendis.

 • User
 • Pie-chart
 • Folder
 • Email
 • Document
 • Dan is de waarheid altijd geborgd

  Je kunt erop vertrouwen dat de informatie die je bekijkt integer en authentiek is. Documenten kunnen niet per ongeluk of opzettelijk worden gewijzigd.

  Vind je altijd wat je nodig hebt

  Alle informatie is direct beschikbaar en kan binnen enkele seconden geraadpleegd worden. Je kunt zoeken met kenmerken die voor jouw organisatie logisch zijn.

  Kan alles gestructureerd worden afgeschermd

  Voor ieder document en informatieobject wordt automatisch bepaald wie toegang heeft en wie niet. Informatiebeveiliging is immers erg belangrijk.

  Voldoe je eenvoudig aan wet- en regelgeving

  Je hebt de zekerheid dat alle informatie wordt beheerd conform geldende wet- en regelgeving. Informatie die moet worden geschoond in het kader van AVG wordt automatisch geselecteerd en indien gewenst verwijderd.

  Wat is Enterprise Information Management?

  Enterprise Information Management is een systeem waarmee de informatie binnen een organisatie geordend wordt opgeslagen, waardoor het gemakkelijk opnieuw gevonden kan worden. Door veel systemen te gebruiken, is er vaak een wildgroei aan versies van documenten; denk aan een geprinte versie, een versie die gemaild werd en een versie in de cloud. EIM bewaart alles bij elkaar, op een handige en gestructureerde manier. Met Enterprise Information Management software hoef je niet te zoeken naar een bepaald document in een mailbox, drive of fysiek archief. Dit scheelt erg veel tijd!

  Documenten worden veilig en geordend opgeslagen. De documenten kunnen beveiligd worden opgeslagen zodat de toegankelijkheid wordt beperkt. Verzamelt jouw organisatie nog fysieke mappen met documenten? Digitaliseer de informatiestroom van jouw organisatie met Xtendis! 

  Waarom kiezen voor Enterprise Information Management?

  EIM maakt de werkzaamheden van bedrijven een stuk makkelijker. De informatie die iemand vindt in Xtendis is altijd up-to-date en wordt makkelijk gevonden. Er hoeft dus niet meer tijden gezocht te worden naar een document, enkel om dan een oude versie met foutieve informatie te vinden. In ons Enterprise Information Management Systeem kun je vergaande rechten instellen op documentniveau zo bepaal je wie documenten mag inzien, wie bewerkingsrechten heeft, etc. Daarnaast is onze EIM uiteraard AVG-proof.

  Wie gebruikt Enterprise Information Management software?

  Enterprise Information Management (EIM) software is voor iedere organisatie met een uitgebreide informatiestroom. Onze EIM software zorgt voor een veilige, efficiëntere en gemakkelijker informatiemanagement. Onze software is voor zowel kleine als grote organisaties geschikt. Bedrijven zoals Van Lanschot & Bronkhorst vertrouwen op onze Enterprise Information Management software. 

  Wat zijn de voordelen van een Enterprise Information Management systeem?

  Er zijn meerdere voordelen verbonden aan onze EIM software. De kracht van Xtendis zit in de eenvoud en de prestaties bij grote getallen. Er zijn veel voordelen van Xtendis ten opzichte van andere EIM systemen. Bij de volgende eigenschappen blinkt Enterprise Information Management systeem Xtendis uit:

  Veiligheid

  Veiligheid is een randvoorwaarde bij Xtendis. Informatiebeveiliging staat centraal binnen de functionaliteiten van Xtendis. De kernfunctie van Xtendis is de digitale duurzaamheid van informatie te bewaken. Met Xtendis voldoe je aan de huidige wet- en regelgeving.

  Modulaire opbouw

  Xtendis is modulair opgebouwd. Dit betekent dat het systeem stapsgewijs kan worden uitgebreid met functionaliteiten en verdere toepassingen. Xtendis kan door ieder bedrijf worden ingericht.

  Online of lokaal

  Alle digitale documenten zijn veilig opgeslagen en jij bepaalt waar de documenten staan opgeslagen en wie deze informatie beheert. 

  Voor ieder document

  Alle waardevolle documenten kunnen in de Enterprise Information Management software worden opgeslagen. 

  Geïntegreerd binnen een organisatie

  De toegevoegde waarde van Xtendis is vele malen groter wanneer het is geïntegreerd binnen de informatievoorziening van een organisatie.

  Gebruiksvriendelijk 

  Tot slot is Xtendis vooral gebruiksvriendelijk. Het beheer van digitale documenten is gemakkelijker dan ooit door de gebruiksvriendelijke gebruikersinterface. 

  Dit is een greep uit de voordelen van het gebruik van Enterprise Information Management software Xtendis. 

  De invloed van documentbeheer software binnen een organisatie

  EIM software gaat vaak samen met procesverbeteringen en resulteert vaak in een andere en efficiëntere manier van werken. Xtendis zorgt voor een gestroomlijnde informatiestroom waarbij kostenbesparing een automatisch gevolg is. Xtendis kan je sneller en efficiënter informatie raadplegen en beheren.

  Meer informatie over Enterprise Information Management?

  Ontdek alle mogelijkheden en voordelen van Enterprise Information Management Systeem Xtendis voor jouw organisatie.

   Lees ons privacy statement als je wilt weten hoe wij met jouw gegevens omgaan

   Download

   Vele koppelingsmogelijkheden

   Enterprise Information Management software Xtendis biedt vele mogelijkheden om te koppelen met andere systemen. Deze vergaande koppelingsmogelijkheden is het resultaat van een visie op het optimaliseren van de informatievoorzieningen. Expansion heeft koppelingen gerealiseerd met een tal van andere systemen. Bekijk hier onze koppelingsmogelijkheden

   Ongekende prestaties van Xtendis

   Met EIM systeem Xtendis leveren wij ongekende prestaties:

   ✔ Grootste online Document Management Systeem van Nederland

   ✔ NEN-EN-ISO 27001 gecertificeerd

   ✔ Ruim 2,5 miljard documenten veilig opgeslagen, volgens de wet- en regelgeving

   ✔ Al 30 jaar succesvol

   ✔ Meer dan 4 miljoen gebruikers

   ✔ No cure no pay!

   Wanneer kies je voor een EIM software?

   Er zijn verschillende redenen waarom er voor Enterprise Information Management software wordt gekozen. Veelal wordt er gekozen voor een DMS-systeem omdat het overzicht in de informatiestromen binnen een organisatie kwijt is. Maar vaak zijn er meer signalen waarom er wordt gekozen voor Enterprise Information Management. Zo kunnen er fouten worden gemaakt bij het verwerken van documenten of wordt veel tijd verloren bij het opzoeken van de juiste informatie. 

   Wat zijn de kosten van een Enterprise Information Management

   De kosten van Xtendis zijn onder meer afhankelijk van de grootte van je organisatie. Ben je benieuwd naar de kosten van een document management systeem? Bekijk dan onze tarieven of vul dan hieronder je informatie in, tijdens een persoonlijk (telefonisch) gesprek vertellen we je er graag meer over.

   Meer informatie over EIM software Xtendis

   Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen over document management systeem Xtendis? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

   Hoe bereiken we dit?

   Met 5 krachtige kernfuncties:

   1. Verbinden
   2. Opslaan
   3. Vinden
   4. Raadplegen
   5. Delen

   Waarmee alle bedrijfskritische informatie:

   • Gestructureerd vanaf de bron wordt opgeslagen (Opslaan)
   • Eenvoudig te vinden is op basis van logische kenmerken (Vinden)
   • Direct raadpleegbaar is op basis van autorisaties (Raadplegen)
   • Eenvoudig en gecontroleerd gedeeld kan worden (Delen)
   • Duurzaam verbonden is met andere bedrijfsapplicaties (Verbinden)
   Succesvol implementeren doe je samen

   Stapsgewijs implementeren met betrokken kerngebruikers zorgt voor draagvlak.

   Lees meer over implementatie
   Bewaak de digitale duurzaamheid

   Door informatiebeveiliging centraal te stellen krijg je grip op de informatiestromen.

   Lees meer
   Tarieven

   Vind een tariefplan dat past bij jouw organisatiebehoefte.

   Bekijk onze tarieven

   Sterk in grootschalige documentoplossingen:

   • NEN-EN-ISO 27001 gecertificeerd
   • ISAE 3402 Type II-Verklaring
   • Standaardkoppelingen met 100+ applicaties
   • Circa 3 miljard documenten veilig opgeslagen
   • Meer dan 4 miljoen gebruikers

   Aan de slag

   Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?