Expansion
Expansion
Expansion

Tulp Keukens – Kostenbesparing dankzij digitale projectdossiers

Tulp Keukens is een van de bekendste keukenbedrijven van Nederland. Tijdens het verkoopproces worden veel documenten gegenereerd: orderbevestigingen, leveringsbonnen, facturen, AutoCad- tekeningen, correspondentie et cetera. Al deze documenten worden volledig automatisch in het standaard platform Xtendis gearchiveerd.

Project gerelateerde documenten in Xtendis snel opvraagbaar

Alle daartoe geautoriseerde medewerkers van Tulp kunnen de documenten vervolgens vanaf hun eigen werkplek binnen enkele seconden raadplegen. Het standaard platform Xtendis beheert de hele documentstroom van het keukenverkoop- en leveringsproces. Alle documenten die op een project of klant betrekking hebben, kunnen in Xtendis bij elkaar worden opgezocht en geraadpleegd, ongeacht hun oorspronkelijke vorm en bron.

Betere klantenservice met digitale project dossiers

Met de implementatie van Xtendis heeft Tulp Keukens grote besparingen gerealiseerd. De tijd die gemoeid is met het archiveren en zoeken van de documenten is tot een minimum teruggebracht. Daarnaast stelt Xtendis Tulp in staat om haar klanten beter te informeren, omdat medewerkers nu binnen enkele seconden een totaal inzicht hebben in alle documenten die met een klant zijn uitgewisseld. Bovendien wordt enorm bespaard op archiefruimte.

    Lees ons privacy statement als je wilt weten hoe wij met jouw gegevens omgaan

    Download