Expansion
Expansion
Expansion

Volledige controle over jouw documenten vanaf ieder device en elke werkplek

Informatie veilig gestructureerd opgeslagen op één plek én direct beschikbaar

Als organisatie heb je te maken met documenten die via een grote verscheidenheid aan bronnen zoals e-mail, clouddiensten en applicatie output binnenkomen. Vrijwel automatisch ontstaan hierdoor meerdere ‘mini archieven’ waardoor het overzicht en de vindbaarheid van documenten verwatert. Digitaal documentbeheer biedt je een oplossing.

Ons document beheer systeem Xtendis, ook wel document management systeem (DMS) genoemd,maakt documentbeheer een stuk eenvoudiger en organiseert en waarborgt de stroom aan informatie. Documenten zijn met Xtendis op één plek binnen de organisatie digitaal opgeslagen en vervolgens vanaf iedere werkplek en vanaf elk device direct opvraagbaar. Met Xtendis beschik je onder meer over een 360 graden klantbeeld, complete dossiers en raken facturen nooit meer kwijt. Xtendis maakt het je veel makkelijker om al jouw documenten snel terug te vinden.

Documentbeheer met Xtendis

Zwaai jouw papieren archief vaarwel en kies voor papierloos werken met het documentbeheersysteem van Xtendis. Met onze software voor documentbeheer vind je documenten en informatie makkelijk terug; Xtendis is immers overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken. Al jouw documenten zijn veilig afgeschermd en jij bepaalt waar de documenten opgeslagen staan. Het beheren van documenten met Xtendis is dus een goed idee. Grote organisatie zoals Adecco en BNP Paribas gingen je voor!

Wil je weten wat Xtendis voor jouw organisatie kan betekenen? Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. Binnen 1 werkdag ontvang je inzicht in de kansen, tijdsbesparing en terugverdientijd van Xtendis.

  Lees ons privacy statement als je wilt weten hoe wij met jouw gegevens omgaan.

  Kies voor documentbeheersysteem Xtendis

  Kies voor Xtendis voor het efficiënt beheren en afhandelen van documenten om de volgende redenen:

  • 30 – 50% tijdsbesparing in documentverwerking
  • Het nr. 1 DMS van Nederland
  • Uitgebreide koppelingsmogelijkheden
  • Duurzame oplossing
  • Eén systeem voor meerdere toepassingen
  • Meer dan 4 miljoen gebruikers en 2 miljard documenten
  • NEN-EN-ISO 27001 gecertificeerd
  • Vertrouwd door o.a. Adecco, Heineken, Ahold & PostNL

  Met goed documentbeheer voldoe je aan de wet- en regelgeving 

  De Algemene Verordening Gegevensbescherming schrijft voor dat zelfs de kleinste bedrijven verplicht zijn om informatie omtrent klanten, producten, medewerkers, financiën et cetera voor een bepaalde periode beschikbaar te houden. Goed documentbeheer is onlosmakelijk verbonden aan het waarborgen van deze informatie en voorkomt dat organisaties in vervelende situaties terecht komen of zelfs failliet gaan. Documentbeheer in de bekende mappenstructuur werkt voor grote aantallen documenten niet meer en voldoet niet aan wet- en regelgeving.

  Het is dus cruciaal dat deze informatie gestructureerd wordt opgeslagen en goed wordt beheerd zodat ze in ieder scenario direct beschikbaar zijn. Zo kun je op het juiste moment het nodige digitaal document opvragen, zonder problemen, vanaf ieder device. 

  Het Xtendis documentbeheersysteem zorgt er voor dat je alle documenten in één centraal digitaal archief kunt vastleggen ongeacht oorspronkelijke bron of vorm. Benieuwd naar Xtendis en wat zoal de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier, we helpen je graag! 

  Aan de slag

  Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?