Expansion
Expansion
Expansion

In de cloud of on-premise, jij bepaalt waar de documenten staan.

Expansion levert document management zowel als dienst als product. Of anders gezegd; je kunt ons DMS platform Xtendis in allerlei variaties afnemen.

Van de aanschaf van Xtendis, waarbij je de software installeert op eigen servers (on-premise), tot aan een volledige Online Document Management Systeem waarbij je tegen een maandelijkse vergoeding gebruik kunt maken van Xtendis Online.

Xtendis

Daarnaast bieden wij iedere hybride vorm aan voor bijvoorbeeld de hosting en installatie van de noodzakelijke server(s) voor jou verzorgen, maar je zelf verantwoordelijk blijft voor het applicatiebeheer.  Jouw documenten staan dan veilig opgeslagen op de centraal beheerde en goed beveiligde server(s) binnen het Nederlands datacenter van Expansion dat zowel fysiek als digitaal voldoet aan zeer zware eisen.

DMS Xtendis Online ondergebracht in zeer betrouwbaar datacenter

Expansion maakt voor haar Cloudomgeving gebruik van datacenter Previder dat voldoet aan zeer zware eisen. Dit blijkt onder andere uit de volgende zaken:

  • Het datacenter heeft de classificatie TIER3 en dat is het hoogst haalbare niveau in Nederland. Dit betekent dat voor de aanwezige infrastructuur een beschikbaarheid gegarandeerd wordt van minimaal 99,982%. Daarnaast beschikt het datacenter over ISO27001 en ISO9001 (kwaliteitsmanagement) certificaten.
  • Het datacenter heeft een lage PUE waarde wat betekent dat er relatief weinig energie wordt gebruikt. Het datacenter maakt gebruik van groene energie en heeft een zogenaamd groen-certificaat. Daarnaast is er een ISO14001 certificaat wat betekent dat er een gecontroleerd beleid is op het gebied van milieumanagement.
  • Uiteraard heeft het datacenter en redundante energievoorziening en Internet connectie.
  • Het datacenter is 7 x 24 uur beveiligd en bevat allerlei voorzieningen tegen fysieke calamiteiten, zoals ramkraken en brand. 

Wil je meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van ons DMS Xtendis? Vul dan nu vrijblijvend onderstaand contactformulier in. 


    Aan de slag

    Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?