Expansion
Expansion
Expansion

Alle bedrijfskritische informatie in één systeem met Enterprise Information Management

Wat is Enterprise Information Management?

Enterprise Information Management is een systeem waarmee de informatie binnen een organisatie geordend wordt opgeslagen, waardoor het gemakkelijk opnieuw gevonden kan worden. Door veel systemen te gebruiken, is er vaak een wildgroei aan versies van documenten; denk aan een geprinte versie, een versie die gemaild werd en een versie in de cloud. EIM bewaart alles bij elkaar, op een handige en gestructureerde manier. Met Enterprise Information Management software hoef je niet te zoeken naar een bepaald document in een mailbox, drive of fysiek archief. Dit scheelt erg veel tijd!

Documenten worden veilig en geordend opgeslagen. De documenten kunnen beveiligd worden opgeslagen zodat de toegankelijkheid wordt beperkt. Verzamelt jouw organisatie nog fysieke mappen met documenten? Digitaliseer de informatiestroom van jouw organisatie met Xtendis!

Waarom kiezen voor Enterprise Information Management?

EIM maakt de werkzaamheden van bedrijven een stuk makkelijker. De informatie die iemand vindt in Xtendis is altijd up-to-date en wordt makkelijk gevonden. Er hoeft dus niet meer tijden gezocht te worden naar een document, enkel om dan een oude versie met foutieve informatie te vinden. In ons Enterprise Information Management Systeem kun je vergaande rechten instellen op documentniveau zo bepaal je wie documenten mag inzien, wie bewerkingsrechten heeft, etc. Daarnaast is onze EIM uiteraard AVG-proof.

Wie gebruikt Enterprise Information Management software?

Enterprise Information Management (EIM) software is voor iedere organisatie met een uitgebreide informatiestroom. Onze EIM software zorgt voor een veilige, efficiëntere en gemakkelijker informatiemanagement. Onze software is voor zowel kleine als grote organisaties geschikt. Bedrijven zoals Van Lanschot & Bronkhorst vertrouwen op onze Enterprise Information Management software. 

Wat zijn de voordelen van een Enterprise Information Management systeem?

Er zijn meerdere voordelen verbonden aan onze EIM software. De kracht van Xtendis zit in de eenvoud en de prestaties bij grote getallen. Er zijn veel voordelen van Xtendis ten opzichte van andere EIM systemen. Bij de volgende eigenschappen blinkt Enterprise Information Management systeem Xtendis uit:

  • Veiligheid
  • Modulaire opbouw
  • Online of On Premises
  • Voor ieder document
  • Geïntegreerd binnen de informatievoorziening van jouw organisatie
  • Gebruiksvriendelijk

De invloed van documentbeheer software binnen een organisatie

EIM software gaat vaak samen met procesverbeteringen en resulteert vaak in een andere en efficiëntere manier van werken. Xtendis zorgt voor een gestroomlijnde informatiestroom waarbij kostenbesparing een automatisch gevolg is. Xtendis kan je sneller en efficiënter informatie raadplegen en beheren.

Vele koppelingsmogelijkheden

Enterprise Information Management software Xtendis biedt vele mogelijkheden om te koppelen met andere systemen. Deze vergaande koppelingsmogelijkheden is het resultaat van een visie op het optimaliseren van de informatievoorzieningen. Expansion heeft koppelingen gerealiseerd met een tal van andere systemen. Bekijk hier onze koppelingsmogelijkheden

Ongekende prestaties van Xtendis

Met EIM systeem Xtendis leveren wij ongekende prestaties:

✔ Grootste online Document Management Systeem van Nederland

✔ NEN-EN-ISO 27001 gecertificeerd

✔ Ruim 2,5 miljard documenten veilig opgeslagen, volgens de wet- en regelgeving

✔ Al 30 jaar succesvol

✔ Meer dan 4 miljoen gebruikers

✔ No cure no pay!

Wanneer kies je voor een EIM software?

Er zijn verschillende redenen waarom er voor Enterprise Information Management software wordt gekozen. Veelal wordt er gekozen voor een DMS-systeem omdat het overzicht in de informatiestromen binnen een organisatie kwijt is. Maar vaak zijn er meer signalen waarom er wordt gekozen voor Enterprise Information Management. Zo kunnen er fouten worden gemaakt bij het verwerken van documenten of wordt veel tijd verloren bij het opzoeken van de juiste informatie. 

Wat zijn de kosten van een Enterprise Information Management?

De kosten van Xtendis zijn onder meer afhankelijk van de grootte van je organisatie. Ben je benieuwd naar de kosten van een document management systeem? Bekijk dan onze tarieven of vul dan hieronder je informatie in, tijdens een persoonlijk (telefonisch) gesprek vertellen we je er graag meer over.

Meer informatie over EIM software Xtendis

Wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen over document management systeem Xtendis? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Contact