Expansion
Expansion
Expansion

Zoeken op notities

Soms staat de belangrijkste informatie niet op het document , maar in de notities die bij het document horen. Daarom is de Notitie zoeken functie erg handig. Hij is te vinden op de Zoek documenten pagina in het onderstaande menu.

De werking is simpel. Kies het archief waarin gezocht moet worden en type (een deel van) het woord of zin waarop gezocht moet worden en Xtendis toont de resutaten, inclusief de Xtendis gebruiker die de notitie gemaakt heeft. Door te klikken op de notitie opent het bijbehorende document. 

Zoeken op dossiernotities

Indien het archief ook dossiers ondersteunt (dit verschilt per toepassing), kan ook gericht gezocht worden op notities binnen een geselecteerd dossier. Je kiest hiervoor de tweede tab op de dossierpagina. De werking is hetzelfde als bij direct zoeken op notities, zoals hierboven beschreven.

Tot slot: speciaal voor Outlook gebruikers

Aangezien e-mail het meest gebruikte communicatiemedium is, kan een gevonden document ook eenvoudig verstuurd worden met je eigen lokale Outlook applicatie, in plaats van uit Xtendis. Dit kan door het document te Downloaden als MSG. Deze functie is te vinden onder de snelfuncties in de documentviewer. Het document wordt met deze functie als bijlage aan een e-mailbericht gekoppeld en gedownload. Door dit bestand te openen kom je in Outlook terecht en kan je gebruik maken van alle Outlook functionaliteiten, zoals je persoonlijke adresboek en e-mailhandtekening.  

Bedankt voor je tijd

De afgelopen weken hebben we je zo veel mogelijk mee proberen te geven om het dagelijks gebruik van Xtendis te vereenvoudigen. Er is uiteraard nog heel veel meer te ontdekken aan Xtendis, maar dat staat beschreven in de handleiding of gaat verder dan de basisfunctionaliteit van Xtendis. Denk dan bijvoorbeeld aan slimme koppelingen met andere applicaties of klantspecifieke functionaliteiten zoals documentgestuurde workflows. Voor nu willen we het hier graag bij laten, maar zullen je in de toekomst zeker weer informeren als we nuttige informatie voor je hebben.

Groeten van Team Xtendis

Aan de slag

Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?