Expansion
Expansion
Expansion

Upload je avatar

Standaard tonen we je initialen bij jouw handelingen en notities in Xtendis, maar niets is persoonlijker dan je eigen avatar. Dus laten we beginnen met het toevoegen van je eigen avatar voordat we doorgaan met personaliseren.

Klik rechtsboven op je naam en er verschijnt een scherm met daarin o.a. je huidige avatar en de Instellingen knop. Door hiervoor te kiezen open je de persoonlijke instellingen en onder de tweede tab kan je een nieuwe avatar kiezen en uploaden naar Xtendis.   

Verder personaliseren

Vorige week heb je nader kennis gemaakt met het Xtendis dashboard waarin onder andere de Favorieten en Snel documenten zoeken functies besproken zijn. Indien je geen gebruik wenst te maken van deze functies dan kan je ze binnen je eigen Xtendis omgeving uitschakelen. Hiervoor kies je het eerste tabblad onder het hierboven genoemde Instellingen menu. 

Tevens kan je bij de bovenstaande instellingen kiezen om de Documentkenmerken op de Zoekpagina standaard uitgeklapt te tonen waardoor je direct toegang hebt tot de eerder besproken functies van de documentkenmerken.

De finishing touch van het persoonlijke zoekscherm

Aangezien Xtendis zo breed mogelijk binnen de organisatie wordt ingezet, kan het voorkomen dat er zoekvelden zijn die jij nooit gebruikt bij een zoekopdracht. Deze velden kan je eenvoudig verbergen door de zoeklayout aan te passen (mits je hier de juiste rechten voor hebt).

Jouw Xtendis omgeving

De afgelopen weken heb je de gewenste schermindeling gekozen, de benodigde kolommen aangezet en vandaag heb je de laatste stappen gezet om tot jouw persoonlijke Xtendis omgeving te komen. Vanzelfsprekend is Xtendis op al deze punten altijd weer aan te passen. 

Aan de slag

Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?