Expansion
Expansion
Expansion

Ontdek de documenteigenschappen

Naast het getoonde document is er nog veel meer te ontdekken door de documenteigenschappen te openen. 

Door het uitklappen van de documenteigenschappen worden de documentkenmerken getoond waaronder het document in Xtendis staat opgeslagen. Deze kenmerken vertellen je meer over het document en met behulp van deze kenmerken is het document eenvoudig terug te zoeken. 

De documentkenmerken zijn echter ook een hulpmiddel voor een nieuwe zoekopdracht.

Klik én zoek 

Door simpelweg op 1 van de kenmerken te klikken (1), wordt deze waarde automatisch overgenomen in het zoekformulier (2) en wordt direct het zoekresultaat van deze waarde getoond (3). Op deze manier kan er eenvoudig worden doorgezocht op bijvoorbeed een onderwerp, naam of nummer.

Notitiefunctie met ‘gebruikersmelding’

In de documenteigenschappen is ook de notitiefunctie terug te vinden. Hiermee kunnen eenvoudig notities gemaakt worden welke bij het document worden opgeslagen.
Tevens kan je in een notitie een Xtendis-gebruiker ‘noemen’ met behulp van het @ teken. Door na dit teken de naam van de gebruiker in te voeren, verschijnt de bijbehorende Xtendis-gebruiker in beeld om te selecteren.

Als een gebruiker in een notitie genoemd is dan ontvangt deze gebruiker hierna een melding in Xtendis. Door op deze melding te klikken wordt de gebruiker direct naar het bijbehorende document genavigeerd.

We hopen dat deze informatiereeks je helpt bij het gebruik van Xtendis.

Volgende week gaan we terug naar het begin, het dashboard van Xtendis. 

Aan de slag

Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?