Expansion
Expansion
Expansion

De gebruiker bepaalt het resultaat

Vorige keer hebben we laten zien hoe je het zoekresultaat kunt verduidelijken middels de groeperen functie. Aangezien het zoekresultaat een essentieel onderdeel van Xtendis is, kent Xtendis nog meer mogelijkheden om het resultaat zo optimaal mogelijk te tonen.

Hierbij kan jij als gebruiker onder andere bepalen op welke schermpositie het resultaat wordt getoond en hoeveel ruimte de ingestelde kolommen krijgen door met de zogeheten splitters naar links/rechts of naar boven/onder te schuiven.

En als je bij een bepaald resultaat nóg meer ruimte voor het resultaat wenst, dan kan je de documentviewer eenvoudig uitzetten door deze uit te klikken met behulp van de rood omkaderde knop hieronder.

Persoonlijke kolominstellingen zijn erg handig om de vindbaarheid van documenten te verbeteren. Met een paar simpele klikken, toon je meer of minder kolommen in je zoekresultaat.

Mocht je vervolgens ook nog de behoefte hebben om het resultaat te exporteren naar een PDF of Excel bestand, dan kan dit eenvoudig middels de rapportfunctie zoals hieronder getoond. Hierbij worden alle ingestelde kolommen meegenomen, en je weet inmiddels hoe je dit in kan stellen. 

Ik hoop dat je geholpen bent met deze nieuwe inzichten.

Volgende week gaan we het gevonden document wat beter bekijken.

Aan de slag

Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?