Expansion
Expansion
Expansion

Sinds medio 2021 is Expansion onderdeel van WoodWing.

WoodWing is wereldwijd actief als aanbieder van Content Orchestration oplossingen. Zowel WoodWing als Expansion bevinden zich in het hart van de contentprocessen van organisaties en maken content en informatie op een efficiënte en veilige manier toegankelijk voor personen binnen en buiten de organisatie.

Over WoodWing

WoodWing helpt merken, uitgevers en bureaus om content binnen teams te creëren en te beheren en via kanalen te publiceren. De oplossingen zijn geschikt voor grote teams om efficiënt samen te werken aan creatieve processen, binnen gemakkelijk te beheren systemen. Klanten zijn onder meer Hearst, Forbes, Axel Springer, Coca Cola European Partners en Yamaha.

Wat is Content Orchestration?

E-mail ping-pong, verloren digitale middelen, ongestructureerde workflows, inefficiënte processen: oftewel content spaghetti. Voor veel organisaties herkenbaar. Content Orchestration is het naadloos samenwerken van mensen en tools om inhoud te plannen, creëren, beheren en distribueren. Het gaat over het optimaliseren van processen voor een efficiënte contentproductie. Content Orchestration is geen oplossing maar een methodiek om de content spaghetti te ontwarren en sneller, overzichtelijker en efficiënter content te beheren en te distribueren.

WoodWing-Scienta-Expansion

Naast Expansion is ook Scienta onderdeel van WoodWing. Scienta levert een krachtige standaard Clouddienst voor kwaliteitsmanagement, sociaal intranet en formulieren. WoodWing, Scienta en Expansion bieden gezamenlijk een compleet portfolio aan oplossingen op het gebied van content orchestration.

Aan de slag

Wil je ook al jouw bedrijfskritische informatie in één systeem?