Altijd en overal toegang tot uw documenten

Een digitaal archief verhoogt
uw flexibiliteit en waarborgt uw processen


Neem nu contact op

Ieder document direct beschikbaar

Uw complete archief digitaal binnen handbereik,
waar ook ter wereld


Neem nu contact op

Uw archieven ook op lange termijn nog raadpleegbaar

Expansion levert oplossingen die zijn gericht op veiligheid en continuïteit


Neem nu contact op

Al uw documenten in een veilige omgeving

Alleen geautoriseerde personen hebben toegang tot het digitale archief


Neem nu contact op

Wie is Expansion?

Expansion is een ICT-bedrijf dat zich volledig richt op de implementatie van digitale archivering en document management toepassingen. Expansion is opgericht in 1988 en sindsdien gevestigd in Rotterdam.

1

Wat doet Expansion?

Onder het motto "ieder document direct beschikbaar" implementeert Expansion toepassingen voor digitale archivering en document management bij een groot aantal gerenommeerde organisaties in diverse marktsegmenten.

2

Waarom Expansion?

Expansion combineert ontwerp, realisatie en implementatie binnen één organisatie en gaat haar verantwoordelijkheid niet uit de weg. Als "problem-owner" bieden wij onze klanten  condities van fixed price en no-cure-no-pay.

3

 

 Wat anderen zeggen....

Wij gebruiken Xtendis voor het digitaal archiveren en distribueren van onze in- en verkoopfacturen. De doorlooptijd van onze factuurverwerking is door Xtendis sterk omlaag gegaan. Daarnaast scheelt het ons archiefruimte. Door de hele organisatie wordt Xtendis als een heel prettig en efficiënt pakket ervaren"

        Brigitte van Herpen, De Baak (bekijk video)

Het grootste voordeel van het gebruik van Xtendis is uiteraard de centrale opslag van alle documenten die je beschikbaar hebt. Dat betekent dat iedereen binnen onze organisatie altijd bij het dossier kan. En daarnaast scheelt het ons heel veel meters, heel veel kasten en heel veel papierwerk. In onze optiek is Expansion met hun product Xtendis gewoon value for money."

        Henri Veldsink, Veldsink Adviesgroep (bekijk video)

 

Koppelingen

Expansion heeft onlangs bij een grote organisatie de SAP Content Server vervangen door het digitaal archiefsysteem Xtendis. Hierdoor is Xtendis naadloos geïntegreerd in o.a. SAP-HR. Deze koppeling is een aanvulling op de reeds bestaande koppelingen:

 • April: Vacature Software Ontwikkelaar.    Het aantal Xtendis-implementaties is sterk groeiende en daarom zoekt Expansion een enthousiaste Software Ontwikkelaar die zowel aan nieuwe als aan bestaande producten wil werken. Ben jij die ...

  Lees verder

 • April: Vacature Support Engineer.     Ter ondersteuning voor onze klanten zijn wij op zoek naar een Support Engineer (M/V). Support Engineer is een uitdagende functie voor iemand die graag  technisch uitdagende vraagstukken oplost ...

  Lees verder

 • April: Xtendis verzorgt centraal beheer en decentrale toegang van personeelsdossiers bij Mediq.     Met ruim 230 apotheken is Mediq de grootste apotheekketen van Nederland. Mediq gebruikt Xtendis voor digitale ...

  Lees verder

 • Maart:  Goflex gebruikt één Xtendis-systeem voor digitale leerlingendossiers en automatische factuurverwerking.   Goflex Young Professionals is een landelijk opleidingsbedrijf in de techniek. De organisatie gebruikt het document ...

  Lees verder

 • RSS
 • YouTube
 • Twitter
 • BlogSpot
 • LinkedIn